باید و نبایدهای مزاج سردوتر

باید و نبایدهای مزاج سردوتر ،به طور کلی دو نوع مزاج وجود دارد: مزاج گرم و مزاج سرد. مزاج گرم به دودسته صفراوی و دموی و گروه سرد مزاج به دو طبع بلغمی و سوداوی تقسیم می‌شود.

حفظ تعادل بدن یعنی حفظ سلامتی . هرگاه به هر دلیلی بدن از این حالت تعادل خارج شود، گرمی، سردی، خشکی یا رطوبت در آن افزایش پیدا کرده و موجب بروز بیماری می‌شود. تمامی جنبه‌های زندگی ما تحت تأثیر طبع ماست.نوع غذایی که می‌خوریم می‌تواند تأثیرات بسیار مهمی بر تمامی اعضای بدن ما از مغز و اعصاب گرفته تا قلب و معده و کبد و کلیه‌ها داشته باشد، در بعضی از انواع مزاج، خوردن یک غذای نامناسب می‌تواند عواقب زیادی داشته باشد.

تغذیه افراد بامزاج سردوتر

غذاهایی مانند:خرمای خشک ،انبه،سیب،به،انجیر،انگورفکشمش،انواع سبزی خوردن بجز گشنیز،هویج.برای افرادی که بلغمی هستندنباید لبنیات را به تنهایی استفاده کنند . لبنیات پرچرب مناسب نیست .ومثلا شیر را با عسل میل کنند.همچنین باید پنیر را همراه با گردو در وعده شام میل کنند. دوغ نیز به مقدار کم و با گل محمدی یا پودر گردو و کشمش مصرف شوذ.

غذاهای مضر برای مزاج سردو تر

لبنیات، سرکه، ترشی و لیته، شور، سیب‌زمینی، عدس، قارچ، گوشت گاو و گوساله، گوشت سفید ، چای، قهوه، نسکافه، میوه‌ترش و نرسیده، نارنگی، کیوی، خیار پوست‌کنده، لیموشیرین، سوپ جو با زنجبیل روغن نباتی، کره گیاهی، نوشابه، برنج، سوسیس و کالباس و فراورده‌های این‌چنینی. افراد بلغمی‌مزاج باید از مصرف غذاهای با طبع سرد وتر مثل ماست، دوغ، آب دوغ خیار، گوشت مرغ، گاو، ماهی خودداری و حتماً آن‌ها را همراه با مصلح مصرف کنند.

توصیه هایی به افراد سرد و بلغمی

روزی ۲ وعده صبح و ابتدای شب غذا میل کنید.حداقل حدود ۱۲-۱۰ ساعت فاصله بین دو وعده غذا باشد.برای رفع گرسنگی بین دوعده از خرما و عسل استفاده کنید.از مصرف آب، نیم ساعت قبل از غذا تا ۳ ساعت پس از غذا خودداری شود.رزش و فعالیت جسمی منظم توصیه می شود. کم تحرکی رطوبت بدن را بسیار بالا می برد.حداکثر ۸ ساعت خواب در شبانه روز، مناسب است اگرچه بهتر است که این مقدار کمتر شود. خوابیدن یک ساعت قبل از غروب بسیار مضر است و موجب افزایش بلغم می گردد و سنگینی سر و التهاب سینوس ها و کند شدن رفتارهای مغزی را موجب می شود.

داروهای گیاهی برای درمان سردی مزاج

نوشیدن دمنوش با طبع گرم برای افراد سرد مزاج مفید است، اما افراد گرم مزاج باید این دمنوش‌ها را همراه با مصلح آن مصرف کنند.دمنوش بابونه ، زنجبیل ، دارچین ، اسطخودوس

پونه : صفرابر بوده؛ادرار آور خلط آور .درست است که جوشانده های طبیعی و دمنوش های گیاهی از خواص دارویی بی‌نظیری نسبت به چای برخوردارند اما در مصرف آن‌ها نیز نباید زیاده روی کرد.از این جوشانده های طبیعی و دمنوش های گیاهی به طور مدام استفاده نکنید.نوشیدن بیشتر از ۲ فنجان در روز از دمنوش های بالا توصیه نمی‌گردد.تا حدامکان از مصرف چای پرهیز کرده و بسته به ذائقه از یکی از دمنوش های گیاهی بالا استفاده کنید.

علائم مزاج سردوتر

  1. مستعد ابتلا به بیماری‌های روماتیسمی و مشکلات گوارشی هستند.
  2. با خوردن سردی‌ها دچار مشکل می‌شوند.
  3. نبض ضعیف دارند. کم انرژی و کم جنب و جوش هستند و در کارها کند هستند.
  4. فراموشکار و کندذهن هستند.
  5. دچار چاقی هستند و بدنی سرد وروشن دارند

پک های پذیرایی شرکت ایپک

با آروزی اوقاتی خوش و سلامتی برای تمام هموطنان ،شرکت ایپک ارائه دهنده  سرویس های پذیرایی درخدمت شما عزیزان هستیم.دوستان عزیز می توانید برای سفارش هر نوع پک پذیرایی برای تمامی مراسم با ما ازطریق راههای ارتباطی موجود تماس بگیرید .

تجهیز بسته های پذیرایی مراسم ترحیم ، بسته های صبحانه ادارات ، پک های پذیرایی عصرانه ، همایش و سمینارها …زیپ کیپ های سفارشی ترحیم در سایزها و طرح های مختلف …

با شماره 09129724226 و 026344577 تماس حاصل فرمایید تا همکارانمان شمارا راهنمایی کنند .

منبع :ایپک باکس

چه زمانی باید لاستیک خودرو را تعویض کنیم؟

باید و نبایدهای مزاج سردوتر

پوشش نانو سرامیک خودرو ونحوه نگهداری از آن

مزاج ,های ,، ,مصرف ,سرد ,دمنوش ,دمنوش های ,های پذیرایی ,مزاج سردوتر ,سرد مزاج ,همراه با

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تعمیرات پکیج دیواری و اسپلیت در شیراز پزشکی تبلیغات راهی قدسی بررسی فیلم های اکران شده جدید تدبیر ارابه شبکه محصولات شوینده ارزان ترین و محبوب ترین فروشگاه محصولات آرسی کشور عطر و ادکلن مایسا